Estira web technologies | About
Om Estira     Kontakt     Support 

Om Estira

 

Är du i behov att sälja varor online?
Nu söker vi piloter för vår e-handelslösning för företag som vill sälja online, helt kostnadsfritt.
Som entreprenör

Jag heter Daniel Hedenström och är entreprenör men också grundaren till Estira.se. Estira.se utvecklar smarta affärssystem åt andra företag, där målet är att kunderna ska trivas med att näthandla och företagen ska känna att systemen är användarvänligt och tillförlitligt.
Hör gärna av dig och berätta om er verksamhet?
Vad vi gör

Vi utökar våra kunders online lösningar. Vi är kreativa e-handel arkitekter som arbetar med kärn produktutveckling. Vi levererar projekt med snabba implementeringar av nya nyckelfunktioner, samt applikationssupport och underhåll.

Kontakt

 

E-post: info@estira.se

Kontaktperson: Daniel Hedenström
Vanliga frågor

Jag har nyligen startat ett företag och nu vill jag sälja mina produkter på nätet. Hur gör jag?

Vi har en komplett för dig som är ny på marknaden och vill komma igång att sälja på nätet. Vi hjälper dig med hela integrationen av webbutik och ett backoffice program som hanterar den administrativa biten åt dig.
Hur sätter jag igång?

Det går när som helst bra att registrera sig under fliken produkter, därifrån tar vi kontakt med dig och pratar igenom målen. När integrationen är klar så går det bra att lägga upp nya artiklar och koppla betalsystemet till webbutiken.
Är det något annat jag behöver?

Ja, det behövs en egen webbplats på internet med en webbadress om du inte redan har det. Det behövs också ett (Paypal) konto för att ta emot inbetalningarna ifrån kunderna. Vi kan självklart hjälpa till med bägge delarna. Okej. Hur sätter jag igång? Det går när som helst bra att registrera sig under fliken produkter, därifrån tar vi kontakt med dig och pratar igenom målen. När integrationen är klar så går det bra att lägga upp nya artiklar och koppla betalsystemet till webbutiken.